Cum comand?

Simplu: printr-un email către artalichenilor@gmail.com sau SMS/whatsapp la 0771056719 în care să fie specificate: numele, adresa exactă și numărul de telefon.

Pentru comenzi sub 250 de lei (incusiv 250) livrarea este gratuită (fără cheltuieli de transport) prin Posta Romana, pentru comenzi peste 250 de lei livrarea este gratuita prin curierat rapid.

Plata se face ramburs sau in cont bancar transmis dupa primirea comenzii. In cazul platii ramburs se va achita suplimentar o taxa de: 5-10 lei pentru livrarile prin posta sau 15-30 de lei pentru livrarile prin curierat rapid.

Pentru comenzi online peste 500 de lei se aplică un discount de 10%. Reducerea se acorda la comanda unica, nu la comenzi cumulate.

Termenul de executie si livrare este intre 1-3 zile pentru creatiile disponibile (v. Ce comand?) sau 2-5 zile pentru creatiile noi. Creațiile prezentate pe site pot fi realizate și cu diferite alte tipuri de culori de licheni.

Pentru a confirma comanda ne vom pune de acord asupra creației si tipului de design, culorii lichenilor, dimensiunii si culorii ramei, prezentei muschilor sau plantelor stabilizate.

O alta modalitate mai simpla de achizitie este sa vizitati Galeria-atelier deschisa in Sinaia pe Esplanada Aosta (Bd. Carol I, nr. 33 – in fata magazinului Megaimage):